We are all Trayvon

3_article_photo

Vet inte hur mycket ni har hört om Zimmerman fallet där hemma men hjärtat var tungt för många amerikaner igår. Denna vuxna man sköt en svart sjuttonåring till döds för över ett år sen, utan anledning. Unga Trayvon Martin var obeväpnad, Zimmerman har mage att hävda att det var självförsvar, och fick gå fri igår. Fruktansvärt obehagligt och orättvist, kan inte tänka mig hur det känns för Trayvons familj. USAs system är fucked up och det finns inget som heter rättvisa när politik är inblandat.

Hundratals människor protesterade mot domen igår, jag hade också gått om jag inte var tvungen att jobba. I flera städer strejkade folk och polisen var nära inpå hela tiden. Tog några foton på jobbet, när dem gick förbi där jag jobbar. Den enda lättnaden med allt detta är att denna mannen aldrig mer kommer gå säker på gatan igen..

I just explained briefly the Zimmerman case for my fellow Swedes. I hope every american knows what I am talking about otherwise you have to go do your research. My heart is with Trayvon and his family and I am relieved that even though Zimmerman might me a free man he will never again be safe walking the streets.

We are all Trayvon

IMG_4704

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s