Gym, HQ Beach club, Gym

Vaknade igår morse vid elva och stack direkt till gymmet! Tränade ben, mage och rumpa i cirka en timme sen stack jag och nästan alla tjejer jag jobbar med till HQ Beach club på Revel hotell. Vi hängde där och drack lite drinkar för att fira två av tjejernas födelsedag och vädret var fantastiskt! Jag stack tidigast för att hinna till gymmet igen. Sprang en mil på löpbandet och stretchade efteråt. På kvällen jobbade jag på Ego och var helt slut efteråt så jag somnade “tidigt” vilket är klockan fyra på morgonen haha. Men hey, vad ska man göra när man slutar jobbet klockan tre?

Yesterday I woke up around 11 and went to the gym. I did abs, butt and legs. Afterward me and almost all the girls I work with went to HQ Beach club for sun, fun and drinks and two celebrate two of the girls birthdays. It was a great time and the weather was beautiful. I left earlier to go back to the gym and I ran close to 7 miles. It felt good! At night I had work and I was so tired after i passed out “early” which means at 4am haha. But hey, what are you supposed to do when you get out at 3am?

IMG_4747

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s