No sleep and still going

Sov en timme inatt i och med den tre timmar långa bussresan, och att jag var tvungen att jobba klockan elva på morgonen. Var inte världens gladaste på morgonen men det blev bättre och bättre. Kom hem, duschade och åt och ikväll är jag redo att dra ut! Fortfarande utan att ha sovit haha. Kommer bli roligt imorgon att jobba hela dagen och klämma in en casting på lunchen. Man får väl passa på medan man är ung!

I got one hour of sleep last night after spending three hours on a bus and having to be at work at 11am. I wasn’t the happiest in the morning but it got better throughout the day! After work I came home, showered and now I’m ready for a night out. Still without any sleep haha. It’s gonna be fun tomorrow with a full day of work and to squeeze in a casting while I’m on lunch break. I have to make it work while I’m still young!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s