I woke up in a new Bugatti! (Gold Bar and Sway night)

Fan vad roligt jag och Jordan hade ute igår! Vi började på Gold Bar som är ett av mina favoritställen, där vi drack cocktails och dansade till bra hiphop. Har ALLTID skitkul där, det kan liksom inte gå fel. Det fick bli en sväng till Sway runt tre tiden för att ta en öl och säga hej till folk vi känner där inne innan taxi resan hem med matbeställning från dinern. SKITBRA KVÄLL!

Var inte glad när alarmet ringde vid halv nio imorse efter kanske tre timmars sömn haha. Pallrade mig iväg till jobbet och sprang till en casting på min paus. Dagen efter jag har druckit är det sista jag vill att träna, även om jag vet att jag mår bättre efteråt. Men idag efter ingen sömn på två dagar, timmars jobb och castings gick jag till gymmet och sprang en mil och två km plus abs på det. Stolt!

Last night was SO MUCH FUN! Me and Jordan started at Gold Bar which is one of my favorite places and we had numerous cocktails as we were dancing to good hip hop music. We always have the best time at Gold Bar, it just cant go wrong. We made are way over o Sway to grab beers and say hi to familiar faces before the standard cab ride to Brooklyn including getting food delivery. Such a good night!

When the alarm went of at 8.30 this morning I was not happy. I worked all day and made it to a casting on my break too. The last thing I want to do the day after I have been drinking is to work out but today, after two days with no sleep and hours of work and castings I ran 7 miles at the gym and did abs. Proud!

Image

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s