Home cooked dinner, Epsteins, Arrow bar, Lit

Bjöd Jordan upp till Harlem på middag igår! Jag lagade nyttiga pommes (pommesformade morötter bakade i ugnen), quorn hamburgare med avokado, tomat och stekt lök, och en nyttigare version av vitlöks aioli. Till det hade vi en flaska Cava. 

Plötsligt bestämde vi oss för att dra ut och efter några drinkar stack vi ner till East Village och LES. Vi tog en drink på Epsteins, såg våra vänner uppträda på Arrow Bar och sen stack vi till Lit där gogo-dansarna dansade horisontellt på baren. Åkte hela vägen upp hit och klockan sju på morgonen vaknar jag med kläder, smink och falafelpapper runt mig-i soffan! Sprang till mitt rum där Jordan sov sött , väckte honom och undrade varför han inte i alla fall bar mig till sängen. Fick något mumlande svar tillbaka haha. Jag lovar jag var inte ens särskillt full, måste varit väldigt trött!

I invited Jordan to dinner in my Harlem apartment and I made healthy fries (oven baked carrots shaped as fries), quorn hamburger with tomatoes, avocado and fried onions, a healthy garlic aioli and a fresh salad. With that we shared a bottle of Cava.

We decided to go out and after a few drinks we took a cab downtown to East Village and LES. We had a drink at Epsteins, watched our friends perform at arrow bar and ended up at Lit with horizontal dancing gogo-dancers. At 7am I wake up with clothes and makeup on, falafel paper around me-on my couch! I run in to my room where Jordan is peacefully sleeping, wake him up and wonder why he didn’t carry me to bed. I got a mumbling answer that I couldn’t translate haha. And I swear I wasn’t even that drunk, I must have been super tired.

Sorry guys, no pics were taken!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s