Started from the bottom now we’re here!

Så i fredags i AC hände något roligt. 98 degrees, New Kids On The Block och Boys II Men uppträdde! Vet inte om all där hemma vet vilka de är men de banden var de största boy-banden innan Backstreet Boys och N’Sync blev stora.

I alla fall, jag och min kompis Krystal kikade in där konserten var inne på Taj Mahal där vi jobbar. Krystal sa att det var värt ett försök att komma in utan biljett genom att säga att vi jobbar där och vips så var vi inne! Det går cirka tio minuter och en man som jobbar vid scenen kommer fram och säger att jag är vacker. Jag säger vänligt men bestämt tack och vi sitter kvar i våra säten vi hittat en bra bit från scenen. Fem minuter senare dyker samma man upp med gröna VIP band och plötsligt står vi vid scenkanten, en meter ifrån artisterna haha! Vilket jäkla flyt.

Last friday something funny happened. 98 Degreed, Boys II Men and New Kids On The Block were performing! Me and my friend Krystal were peeking in at the stage inside Taj when Krystal decides to ask if we can get in without tickets because we work there. We convinced the security and all of a sudden we are inside the venue. After about ten minutes a guy that works by the stage comes up to me and says I’m beautiful. I politely say thank you and we stay in the seats we found kind of far from the stage. About five minutes later he returns with green VIP wristbands for us and before we know it we are standing right by the stage two feet from the artists haha! I love when things just happens like that.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s