The Zion Project

Jobbade på en stor hemmafest i Jersey igår! Killarna som bodde i huset hade en stor trädgård och hade hyrt in DJS, dansare (jag och tre andra tjejer), kockar som lagade BBQ mat, Säkerhets vakter och bartenders som serverade gratis sprit. Dem hade till och med en scen, en stor vattenruchikana och en glassbil haha! Vi dansade 15 minuter på högtalarna vid Djn sen hade vi 45 minuters paus, gånger fyra. Jag hade på mig en bh som lyste och blinkade i mörkret! Dessutom fick vi äta och dricka och hänga på festen hr mycket vi ville haha. Behöver jag säga att jag älskar mitt jobb?

I worked at a huge house party in Jersey last night. The guys that lived in the house had a big backyard and they had rented chefs to make the BBQ food, Bartenders serving free drinks, Djs, Security guards and dancers (me and three other girls.) We were dnacing on top of the speakers for 15 minutes then we had a 45 minute break, times 4. I was wearing a bra with lights that were flashing! We also got to eat, drink and hang out as much as we wanted. Do I need to say that I love my job?

Image

 

 

 

ImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s