Work Hard Play Hard

Det kanske ser ut som att dem mesta jag gör är jobbar som dansare och modell på olika roliga ställen och går ut och festar. Men jag vill inte att ni ska glömma hur mycket arbete det ligger bakom det jag gör! Jag går till gymmet mellan fyra och sex gånger i veckan, springer en mil på under en timme och lyfter vikter. Plus dansklasser, stretching och auditions på det. Sen äter jag väldigt nyttigt, mycket frukt och grönsaker. Hög proteinhalt men låg kalorihalt. Jag älskar choklad och sötsaker men det finns alltid nyttiga alternativ! På senare tid har jag också börjat handla ekologisk och jag stort intresse för nyttig bakning, smoothies, proteinshakes och även raw food. Min blogg är mer av än personlig blogg än en fitness och livsstilsblogg men glöm inte att bara för att jag gillar att gå ut och festa och ha roligt betyder det inte att jag inte tränar stenhårt resten av tiden! Hoppas ni förstod vart jag ville komma! Och förresten, jag har varit vegetarian sen jag var tre.

On my blog it might look like all I do is work as a dancer and model at different fun locations and party on my sparetime but I don’t want you guys to forget how much hard work you have to put in to live and work the way I do. I go to the gym 4-6 times a week, run over 7 miles and lift medium heavy weights. On top of that I take dance classes, stretch and go to auditions. And I eat very healthy, a lot of fruit and veggies, low calorie but high protein diet. I love chocolate and sweets but there are always healthy alternatives to consider! Lately I been trying to buy more organic and I have a big interest in healthy baking, smoothies, protein shakes and raw food. My blog is more of a personal blog rather then a fitness blog but just because  you see pictures of me having fun out doesnt mean I don’t work my ass off the rest of the time! I hope you guys get the point! Oh, and btw, I have been a vegetarian since I was three.

Image

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s