Now I got tatoos on my body, psycho bitches in my lobby

Audition dag igår igen, så himla skönt att vara hemma och ha tid med sånt här. Vanligtvis är jag ju i AC från och med mitten av veckan. Träffade Kayla på kvällen och vi stack ut och drack cocktails, äntligen är hon 21. Känns som jag har väntat i evigheter på att ta med henne ut haha. Nu så! Stötte även på några arbetskamrater när vi var ute vilket var kul!

Audition day yesterday again, feels so good to be home and have time to do all of that. Normally Im in AC starting every wednesday. Last night I took Kayla out for cocktails, she is finally 21. Feels like I have been waiting forever to take her out for drinks haha. Bumped in to a few of my co-workers while we were out which was fun!

IMG_4881 IMG_4882 IMG_4883 IMG_4884 IMG_4877 IMG_4878

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s