Running on a treadmill and only eat salad

Rubriken är ett citat från en av Drakes låtar, för att jag bara äter sallad är ju inte sant! Fick sova ut imorse vilket ar extremt välbehövt. Det var disigt och fuktigt hela dagen och såklart när jag beger mig ut för att springa börjar det ösregna. Kom hem och kände mig som en dyngsur hund. Men det var skönt att springa i regnet, befriande på något sätt.

Mitt paket från Vitacost kom också fullt med mandelmjöl, havremjöl, kokos olja, Maca pulver, choklad protein pulver, spirulina, stevia och andra godsaker. Vill bara vara hemma och laga nyttig mat nu haha.

The headline is a quote from one of Drakes songs, because it is not true that I only eat salad! I got to sleep in today which I really needed. It was gloomy and humid today and of course it starts pouring the minute I head out for a run. I came back feeling like a drenched dog. But it felt good running in the rain, it felt like I was free somehow.

IMG_4889 IMG_4891

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s