They don’t get you like I will, my only wish is I die real

Jag och Emily hade några traumatiska händelser i AC (vägglöss i rummet!) så vi lyckades uppgradera oss till ett mycket lyxigare rum och fick gratis matkuponger. Sista dagen i AC sov vi ut (vi gick och la oss vid sju på morgonen pga. allt som hände) och åt roomservice till frukost och på en nudelbar till middag. Det förtjänade vi! Fick skjuts hem och klockan sex på morgonen skrek vi ut Drake låtar i bilen på väg hem till New York. Vilken helg!

Me and Emily had some traumatizing experiences while staying at the Taj (Bed bugs in the room!) so we upgraded to a much nicer room and got free food. The day after we slept in late (we were up until 7am dealing with the bed bug situation) and had room service for breakfast and Rim Noodle Bar for dinner. She gave me a ride home and at 6am we were driving towards New York screaming out Drake lyrics in the car. What a night!IMG_4852 IMG_4855 IMG_4856 IMG_4864 IMG_4866

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s