Dancer at Finale

Ännu en produktiv dag! Idag har jag hämtar upp två checkar, varit på postkontoret, handlat nya fishnets (tights) till dansgig, lagat mat och nu blev jag précis klar med en hip hop klass på Alvin Ailey! Ikväll jobbar jag som dansare på Finale, en klubb jag varit sugen att jobba på ett tag nu. Och lönen är så bra att jag inte vet var jag ska ta vägen. Dags att åka hem, duscha, äta och på med lösögonfransarna för tolv på natten börjar jag jobba!

Another productive day in the city! Today I have picked up two paychecks, been at the post office, bought new fishnets, made food and now I just got out from a hip hop class at Alvin Ailey! I’m working at the club finale tonight! I’m really excited cause I e been wanting to work the for a while now and the pay is so good I don’t know what to do with myself haha. Now it’s time to go home, shower, eat and put my lashes on because work starts at 12am!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s