Swimsuit contest winner!

IMG_5007 IMG_5008 IMG_5009 IMG_5012 IMG_5014 IMG_5027 IMG_5019 IMG_5020 IMG_5023 IMG_5029 IMG_5031 IMG_5044 IMG_5043 IMG_5040 IMG_5045Jag hade en helt fantastisk dag igår! Min nära vän Emily (även tjejen som bokar mig för många dansjobb) övertygade mig att vara med i en bikinitävling på Fire Island utanför Long Island i New York. Ön var otroligt fin och restaurangen/klubben där tävlingen var låg på vattnet. Vi fick även beställa hur mycket mat vi ville gratis (bra innan en bikini tävling haha) och vi njöt bara av att hänga där ute på ön.

Och gissa vad?! JAG VANN ALLT, FÖRSTA PLATS!!! Och första plats var heller inte något litet utan 1000 dollar och en resa till Puerto Rico!

I had the best day yesterday. My close friends Emily (she also hires me for a lot of dance gigs) convinced me to participate in this swimsuit contest on Fire Island outside of Long Island, New York. The island was beautiful and the restaurant/club where they had the contest was right on the water. We got to order as much food as we wanted for free (good thing to do before a contest haha) and we we were just enjoying the environment.

And guess what!? I WON THE WHOLE THING, FIRST PLACE!!!! And the price wasnt small either, I got 1000 dollars and a trip to Puerto Rico!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s