Audition, Rehearsal, Sutra

Igår dansade jag sammanlagt i över fyra timmar, härligt! Först var jag inbjuden på en privat audition där jag jobbade röven av mig i över två timmar sen blev det en smoothie till middag innan jag var tvungen att hoppa på bussen till Jersey där jag hade träning med mitt nya jobb! Detta jobbet är ett event företag så det innebär en jäkla massa dans med. På kvällen mötte jag upp baby och vi stack till Sutras hiphop kväll. Några drinkar och bra musik var precis vad jag behövde efter en lång men bra dag!

Yesterday I danced for over four hours, it was great! I was invited to a private audition and at that audition I worked my ass off for over two hours, had a smoothie for dinner and jumped on the bus to Jersey for rehearsal with my new job! Its an entertainment company so it requires a whole lot of dancing. Straight after that I met up with baby and we went to Sutras hiphop night. A couple of drinks and good music was exactly what I needed after a long but good day!

Warning: drunk pics below haha

IMG_5055 IMG_5058  IMG_5060Met

Saw my gorgeous friend Kim at the audition

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s