Happy birthday Jason!

Jobbade som värdinna och modell på en hemmafest för att fira en man vid namn Jasons födelsedag. Jag minglade, välkomnade gäster, delade ut drinkar och sånt. Jason hade hyrt in en kvinna som gjorde dem coolaste balong figurerna jag någonsin sett, bartenders, servitriser, mat personal och han hade en taco bar och en sushi bar. Han råkade också bo i en av de finaste lägenheterna jag sett i New York, att han ENA badrum är större en mitt sovrum och att hans hall är större en hela min lägenhet säger väl sitt haha. Rolig kväll med trevligt folk!

Got hired to model and host at a house party tonight, to celebrate a guy called Jason! My job was pretty much to welcome guests, mingle, hand out drinks etc.  Jason had hired bartenders, waitresses, and a woman who made the coolest balloon firgures I have ever seen. He also had a taco bar and a sushi bar. He happened to live in one of the coolest apartments I have seen in New York. The fact that ONE of his bathrooms is bigger then my bedroom and his hallway is bigger then my whole apartment pretty much explains it haha. It was a good night with a cool crowd!

Image

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s