Vicky and Justines Cali move

Två av mina vänner, Vicky och Justine ska flytta till Kalifornien på onsdag så igår var vi ett helt gäng ute och firade dem på Hudson Hotel. De flesta stack ner till Stanton Social efteråt men jag hade en viktig intervju dagen efter (idag) så vid tolv var jag redan på väg hem. Trevligt var det i alla fall!

Känner mig riktigt utvilad idag, ska träna hemma, städa lite, göra i ordning mig för intervjun, gå på en casting sen jobba. Ikväll ska jag nog träffa Jordan och han vän Ian som ska flytta till DC!

Two of my friends, Vicky and Justine are moving to Cali on wednesday so last night a bunch of us went to Hudson Hotel for drinks. Most people went down to Stanton Social after but I had an important interview the following day (today) so by 12 I was already on my way home. But it was a good night!

I feel very rested today I’m gonna work out, clean a little, get ready for my interview and then go to a casting before work. Tonight I will probably meet up with Jordan and his friend Ian who’s moving to DC!

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s