Alessandra’s b-day at The Darby and 1Oak

Firade en av min närmsta vänner, Alessandras födelsedag häromdagen! Vi började på en mysig italiensk restaurang i West Village med vin, prosecco, god mat och dessert. Sen gick hela gänget vidare till The Darby som är en upscale lounge i Meatpacking district. Och vem stötte vi inte på där? Leonardo Dicaprio OCH Miguel! Hann få en bild med Miguel också haha. Efter The Darby stack vi till 1Oak, ett annat kändis spot ställe och drack ännu mer drinkar vid vårt vip bord. Galet rolig kväll, så galet att jag inte vågar lägga upp alla bilder haha..

The other day we celebrated one of my closest friends, Alessandra’s birthday! We started at a cozy italian restaurant in the West Village were we had wine, dinner, prosecco and dessert. After dinner we all went to the upscale lounge The Darby where we had a table with bottles. And who is sitting next to us if not Miguel! And across from us Leonardo Dicaprio! I totally got a picture with Miguel too haha. After The Darby we went to 1Oak, another celebrity spotting place in New York and we had a table there too and more drinks went in our systems. It was a crazy fun night, so crazy I don’t dare to put up all the pictures haha..Image

IMG_5170 IMG_5193 IMG_5191 IMG_5200 IMG_5202 IMG_5198 IMG_5201 IMG_5204 IMG_5206 IMG_5205 IMG_5190 IMG_5194 IMG_5196 IMG_5174

IMG_5195 IMG_5179Miguel!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s