Mammut

Ledsen att det var så längesen jag uppdaterade men jag har varit jätteupptagen både för att min mammut varit här och hälsat på(!) och att jag bokade massa jobb den senaste veckan.

Som vanligt dök hon upp med en resväska full med presenter, godis och mat och en lång shoppinglista haha. Denna gången fick jag till och med hallumi och andra svingoda ostar, som är svåra att hitta här. Om tullen bara visste allt mamma smugglar in haha. Första kvällen gick vi i ösregnet till shoppingcentret i The Bronx där det fanns massa saker hon bestämt behövde.

Andra dagen blev det shopping i Brooklyn, pizza, shopping i midtown och på kvällen åt vi middag med Jordan på min favoritrestaurang PUKK i East village.

Lördagmorgon var vi uppe tidigt för att åka till AC. När vi var där vann vi båda pengar på enarmade banditer, shoppade mer och åt riktig mexikansk mat från en jätteliten restaurang utan turister. Vi måste räkna in några kaffepauser däremellan. På kvällen tog vi vars en margarita på Margaritaville (minns ni att jag brukade jobba där i Vegas?) och sen såg vi showen och dansarna i Ego lounge där jag jobbar nu! Det var kul för mammut fick träffa alla mina vänner och vakterna som jobbar där och vi blev väl omhändertagna. På kvällen blev det lite kaotiskt när vi missade bussar hem och andra bussar var fulla, så vi kom väl tillbaka till New York vid åtta på morgonen haha.

På söndagen var jag tvungen att jobba under dagen, med en timmes sömn i mig haha, på kvällen åt vi middag och drack karaffer med passionsfrukt margaritas med min roommate Maria och Franceska. Svensk tjejkväll!

På måndagen började jag jobba för marketweek (berättar mer om det i nästa inlägg) när jag var klar mötte jag upp med mammut och den sista shoppingen blev avklarad. Vi åt kvällsmat hemma och delade på en flaska vin medan mammut packade och jag städade och organiserade.

På tisdag morgon åt vi frukost tillsammans sen var vi tvungna att säga hejdå, alltid lika tråkigt..hade världens bästa tid med min älskade mammut i alla fall!

Blev inte så många bilder, var för upptagen med att ha roligt!

IMG_5311 IMG_5312 IMG_5315 IMG_5318 IMG_5320 IMG_5319 IMG_5324

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s