Market week with Noblita

Berättade jag för er om min anställning som modell/ambassadör för klädmärket Noblita och Verde? Veckan jag jobbade med dem var så himla rolig. Första dagen blev jag och tre andra modeller utbildade om märket och hur vi tar beställningar från kunder. Mässan var i Javitz center i NYC, en jättestor glasbyggnad. Båda designerna och ägarna till märket var där och redan första dagen kommenterade dem på min förmåga att sätta ihop outfits.

Nästa dag fick jag styla alla provdockorna själv medan de andra modellerna fick stryka kläder haha. Försäljningen var rolig och vi gjorde jättebra ifrån oss, speciellt jämfört med båsen runtomkring oss. Jag kom ständigt på nya sätt att fånga kunder och ställde mig i kaffe och toalettköer där folk började fråga om mina kläder och jag skickade vidare dem till Noblita showrummet. Designerna var överlyckliga.

De resterande dagarna fick jag även börja styla de andra modellerna och en av designerna sa minst tio gånger att jag borde bli stylist. Styling är lätt något jag aldrig skulle tröttna på! Det kändes också bra att få så positiv feedback från någon i industrin.

Noblita folket gick ut varenda kväll och kom tillbaka tidigt nästa morgon för att sen göra samma sak igen haha. Jag sparade mig till sista dagen när vi gick till Beauty and Essex och de beställlde i princip varenda förrätt,maträtt, efterrätt och drink som fanns på hela menyn, inklusive shots. Efter en rolig middag gick vi upp på ovanvåningen där vi hade flaskor och bord. Vild natt haha.

Jag hade tur som fick jobba med så trevligt folk och jag är övertygad om att det är anledningen till att jag älskade detta jobbet. Nu är alla tillbaka i LA och Miami men vissa av dem har jag kontakt med dagligen och jag ska definitivt ringa när jag kommer och hälsar på!

IMG_5329 Har på mig Verde, ekologiska yogakläder gjort av källsorterade platsflaskor!IMG_5327 IMG_5330

Models and Mike46963_10202068854147511_1995943930_n The designers and owners, and me photobombing. 563084_10202088137189575_778478236_nstarter

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s