Last day of Bridal Week

Sista dagen av Bridal Week idag! Idag var det väldigt lugnt jämfört med igår som var hysteriskt stressigt. Jag och mina modellvänner höll på att svimma för vi var så hungriga igår haha men idag hade vi gott om tid för lunch. Jag har varit otroligt lyckligt lottad att fått jobba med så härliga tjejer, både modeller och mina dressers (den som hjälper mig ta på klänningen, heter det påklädare haha?). Vi alla bytte nummer och bestämde att hålla kontakten!

Last day of Bridal Week today! Today was very chill compared to yesterday when we were hysterically busy. Me and my model friends almost past out because we were so hungry and didn’t have time to eat yesterday but today we had plenty of time for lunch. Ive been lucky to have worked with such an amazing crew, both designer, models and dressers. We all exchanged numbers once we where done and decided to keep in touch!

IMG_2139 IMG_2142 IMG_2141 IMG_2144 IMG_2145 IMG_2146 IMG_2150 IMG_2151 IMG_2153 IMG_2155 IMG_2157 IMG_2159 IMG_2160 IMG_2161 IMG_2164 IMG_2165 IMG_2168 IMG_2169

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s