Food and Wine festival and more

Fredagen och lördagen spenderade jag på en jättestor årlig vin och matmässa i NYC. Jag blev anställd för att vara sjöjungfru, mer än så visste jag inte haha. Det brukar bli ungefär den informationen man får när man modellar för ett företag. Mestadels av tiden spenderade jag genom att snurra ett lyckohjul där man kunde vinna resor och hotell till Atlantic City (Jag jobbade för företaget DO AC.) Och gissa vem jag hängde med där nästan hela lördagen? Ingen mindre än den nykrönta Miss America. Hon var jättesöt och trevlig. På lunchen var jag upptagen med att springa runt till alla båsen och prova deras mat och desserter, har aldrig sett så mycket mat, vin och sprit på samma gång. Här vill jag jobba nästa år med!

På fredag kvällen gick jag till en Juicebar i Soho med Alessandra och på kvällen gick jag och Jordan på en inflyttningsfest hos en av mina gamla arbetskamrater. På lördag kvällen minns jag ärligt talat inte vad jag gjorde, måste varit helt slut haha. Förmodligen myskväll hos baby. Igår (måndag) var vi och åt på Madiba, en jättegod sydafrikansk restaurang i Brooklyn, för att fira Jordans mammas födelsedag. Det är alltid roligt att hänga med hans familj!

This past friday and saturday i spent at the Food and Wine convention in NYC! I was hired to be a mermaid, they didn’t tell me more then that haha. That is usually the information you get when you work with companies. However, most of my time was spent spinning the fortune wheel where people could win trips and overnight stays to Atlantic City. (I worked for the company DO AC) And guess who I was hanging out with the majority of saturday? Miss America! She was very sweet and polite. During my lunch I was so busy running around to try as much food as possible, I have never seen so much food and liquor all at once. I want to work this event next year too!

Friday night I spent with Alessandra at a juicebar in Soho and later I met up with Jordan to go to one of my old coworkers housewarming party. Saturday night I can’t honestly remember what I did, I was so exhausted I probably had a night in with baby. Yesterday (Monday) we went  to the South African restaurant Madiba to celebrate Jordans moms birthday. It is always a good time with his family!

IMG_2180 IMG_2197 IMG_2189 IMG_2195 IMG_2192 IMG_2191   IMG_2181 IMG_2183

IMG_2233

Representing Chile!!

IMG_2232 IMG_2231

Me and Miss AmericaIMG_2227 IMG_2220

Spinning the wheelIMG_2218 IMG_2222

IMG_2203 IMG_2214 IMG_2216

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s