Signed with new agency!

Igår var jag på möte och skrev under med en ny agentur, Hart Agency! Hart är annorlunda från min andra agentur i och med att med MSA Models så gör jag mer showroom, fashion och print men med denna agenturer är det mycket sk. promotional modeling. Promotional modeling är när man promotar ett speciellt märke tex. en spritsort. Och vet ni vad, dem har redan bokat mig på tre gigs! Ikväll jbbar jag för Blue Moon, en av mina favorit öl!

Yesterday I had a meeting with a new agency, and signed with them! This model agency is different from my other agency, MSA Models, who I usually do print, fashion and showroom with. My new agency called Hart is more promotional modeling. Promotional modeling is when you are promoting a specific brand. Hart agency already booked me on three gigs and tonight I am working for one of my favorite beer brands, Blue Moon!

_MG_2928web

Pic from my first ever professional photoshoot, 18 years old.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s