Work, work, work!

Känns som att jag har rest för jobb i tre dagar i rad..I fredags åkte jag till AC över en natt. Men det var kul att träffa mina dans vänner! Kom hem klockan sex på morgonen på lördagen sen på eftermiddagen var det dags att åka till Upstate NY för att jobba som shotgiril! Alltså att dela ut shots på en överraskningsfest för en 40åring. Det var faktiskt jätteroligt! Inte helt dumt att ägare till företaget jag jobbar för var där och dricksade 100 dollar. På söndagen stack jag till Connecticut för att hälsa på en kompis som hade inflyttningsfest/förlovningfest! På kvällen hängde jag med Jordan för nu är han på business trip i Detroit till onsdag. Känns konstigt, jag är alltid den som åker iväg för att jobba haha..Men han kommer säkert ha det jättebra där!
IMG_2263

IMG_2266

IMG_2268
It feels like have been constantly traveling for work for three days now. This friday I had to go to AC only for one night. But it was good to see my dance friends! I got home at 6am and the same afternoon I had to go to upstate NY to work as a shotgirl. Like, handing out shots to people at a surprise 40th party. It was actually really fun. The owner of the company I worked for tipped me $100 too, can’t complain about that! Yesterday I went to Connecticut for my friends housewarming/engagmentparty. After that I just hung out with Jordan because he went to Detroit for a business trip! It feel weird, I am only the one that leaves for work haha. I am sure he is gonna have a good time though!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s