Halloween at Sway and Wip

Hade en jätterolig Halloween i år! Jag och Thalia klädde ut oss till Hersheys kisses (en chokladsort med en liten pappersbit man drar i för att öppna folien haha) och min kompis Alessandra var en gul M&M. Vi mötte upp med Jordan och hans vänner på Sway och började festa där, kvällen slutade på WIP!

I had a really fun Halloween this year. Me and Thalia were dressed as Hershey’s kisses and my friend Alessandra was a yellow M&M haha. We met up with Jordan and his friends at Sway and hung out there for a while before we hit up WIP and ended our night there!

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s