Commercial shoot

Glad Måndag! Idag är det iaf måndag för mig då jag försöker ta tisdagar och onsdagar ledigt vilket sällan händer ändå haha. Torsdag till måndag jobbar jag som mest!

Reklaminspelningen i tisdags började sju på morgonen och gissa vad den dagen bestod av? Vi satt i en stor van (tur det för jag var livrädd att vi skulle stå ute och frysa) och väntade på att det sluta snöa! Den enda dagen denna höst det snöar och är riktigt kallt och då ska vi skjuta reklam där det är vår haha. Vi fick en lunch paus, gick till Whole Foods sen satt vi i bilen igen haha. Vid halv två snöade det inte längre och dem betsämde sig för att skjuta, det var bara det att jag hade förhandlat mig till att gå kl två för jag hade en casting. Så efter sju timmars väntade och en lunch traskade jag iväg till min casting. Det blev ingen reklam inspelning för mig men jag kan ju inte klaga på att få betalt av att sitta i en varm bil med kaffe, prata med de andra skådespelarna och äta god lunch!

Happy Monday! Today is my mondag because I always to take Tuesday and Wednesday off even though it rarely happens. Between Thursday and Monday I work the most!

The commercial shoot last Tuesday started at 7am and guess what I did? We sat in a van (I’m happy about that cause I was terrified they would have us standing outside in the cold) and waited for it to stop snowing! The one day this fall it snows and they decide to shoot a commercial where it supposed to be spring haha. We had a lunch break, went to Whole Foods then we sat in the car again. Around 1.30 the weather was holding up and they decided to shoot. The problem was that I had negotiated to leave at 2 since I had a casting. So after 7 hours of waiting I left and went to my casting. I never did the shoot but I can’t complain because I got paid to sit in a warm car with coffee, talking to the other actors and a good lunch haha!

Pics of our shooting location in beautiful Central Park

Image

IMG_2555

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s