Sunday exhaustion

Det är helt galet hur måndag till onsdag är mina “lugna” dagar och sen startar helvetet haha. I torsdags hade jag möte med min favorit fotograf och en av hans arbetskamrater som ska göra mitt Acting reel! Sen stack jag till AC och jobbade som dansare där i två dagar. Kom hem vid sex på morgonen på lördagen och var tvungen att gå upp kl sju för en monolog klass. Gissa om jag var trött.. Samma dag packade jag mina grejer för att sticka till Long Island och gjorde ett gig dar och var inte hemma förrän klockan tre på natten. Jag var helt borta så trött jag var.

Idag fick jag sova ut (äntligen söndag!) men känner mig sjukt trött fortfarande. En natt sömn kan inte ta igen fyra dagars konstant arbete och resande utan sömn tydligen. 

Så denna måndag händer det grejer! Mitt reel kommer förhoppningsvis vara klart plus att jag ska ha en photoshoot med Michael! Så att jag kan få nya fräscha headshots och bilder. Ska bli jättekul! 

Träning ligger på schemat två gånger idag (först styrka sen kondition) så att jag kan vara i bra form till imorgon. Har även en modell casting innan min photoshoot!

Its crazy how Monday-Thursday are my “chill” days and then hell breaks loose haha. This Thursday I had a meeting with my favorite photographer and one of his coworkers who’s gonna edit my actors reel! After that I went to AC and worked for two days. I got home at 6am and at 7am I had to be up for an acting class…guess of I was tired. That same day I had to pack my stuff for a dance gig in Long Island and I didn’t get home until 3am. I was delirious at that point. 

Today I got to sleep in (finally sunday!) but I am still exhausted. I guess one night of could sleep can’t win over four days of constant work and traveling. 

Tomorrow is gonna be a good day! My reel will hopefully be done and I am having a photo shoot with Michael so I can get some new fresh pics and headshots. I have planned in two workouts today so I can be ready for tomorrow but besides that I just want to relax as much as possible! I also have a modeling casting tomorrow before the shoot!

Pics from AC (and today breakfast) below:

Image

 

Kale, Spinach, Maca, Flax seed, Ginger, Strawberry and Banana smoothie today for energy, omega 3s, vitamins and minerals.

Image

Image

ImageImage

Image

I want to follow the birds! Wherever it is warm..

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s