PICS FROM FLASHMOB

Flashmobben igår var sjukt kul! (Säger man så på svenska haha?) Själva showen hade amerikansk fotbolls tema och jag var en av domarna haha. Vi hade även dansare utklädda till servitörer och kockar som gick runt på festen och helt plötsligt började dansa med oss. Det var så mycket talang och olika danskunskaper i gruppen jag dansade med. Showen gick jättebra, även om vi knappt hade tid att repa. Efter flashmobben var jag anställd till att vara en “Candy girl” där jag gick runt i en jättesöt kostym och tog foton med folk. Längtar redan till nästa gång jag får jobba med denna gruppen!

Last night was so much fun! The flash mob had a football team and I was a referee haha. We also had servers and chefs walking on the floor that all of a sudden started dancing with us.The group I worked with and the talent and versatility was insane. Such a good crew! The show went well too, even though we barely rehearsed. After the flashmob I was hired to be a candy girl where I just walked around and took pictures with people in a super cute costume. Can’t wait to work with these people again! 

Pics below!

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s