Winter blues

De senaste dagarna här i New York har det varit fruktansvärt kallt, alltså minusgrader. Som vanligt vill jag baar gömma mig under täcket och inte göra någonting. Jag står inte ut med kyla, jag har faktiskt svimmat innan för att jag frusit för mycket. Jag och Jordan har sett våra tv-shower under en filt två dagar i rad nu, ikväll bestämde vi oss för att gå på bio. Det är den tiden på året när jag slutar bry mig om vad jag har på mig bara jag är varm. Och jag älskar mode! Man vet att det kommer bli en lång vinter när man redan googlat “Hur man överlever vinter depression” haha. Summer come back! 

The past couple of days here in NYC have been absolutely freezing, like below 22f. And as usual I just want to crawl under my covers and not do anything. I can’t stand the cold, I have actually passed out before from being too cold. Me and Jordan have been watching TV shows under a blanket every night for like two nights now, tonight we decided to go to the movies. It’s that time of the year when I stop caring about what I wear just to be able to stay warm. And I love fashion! You know it’s gonna be a long winter when you have already googled “How to survive winter depression” haha. Summer come back!

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s