It’s the most wonderful time of the year..

..Om det inte vore så kallt då. Men ärligt talat så älskar jag julen, det finns ingen mysigare högtid enligt mig! Min lägehet är jättefi och färdigpyntad, bara granen kvar nu. Har julshoppat för fullt de senaste dagarna och är nog 70% klar nu! Dessutom har jag fått min julklapp av papi, en ipad air! Köpte ett laxrosa fodral så den matchar perfekt med min Iphone 5c. Har aldrig haft så mycket nya teknik grejer på en gång haha. Ett komplett set med min macbook pro. Riktig nörd alltså.

Tog en gymnastikklass (jag kan fortfarande göra handvolter!) igår och imorgon ska jag på yoga klockan åtta på morgonen. Tränar varje dag! Har även haft tid att träffa både Ida och Thalia. Och räknar ner dagarna till Puerto Rico!

..If it wasn’t so cold. But honestly, I love Christmas, it’s the coziest holiday according to me. My apartment is fully decorated for christmas I ma only missing a tree. I have been Christmas shopping like crazy lately and I think I am 70% done! I have also gotten an early christmas gift from my dad, an iPad air! I bought a salmon colored case so it matches exactly with my iPhone 5c. Never have I had this many new technical things at once haha. A perfect set with my macbook pro. I am a real geek.

Image

Yesterday I took a gymnastics class (I can still do front handsprings!) and tomorrow at 8am I am going to yoga class. I am working out every day! I have also had time to hand out with Thalia and Ida. And the count down for Puerto Rico has begun!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s