Drunk in love

Vilken bra vecka det det har varit ville jag säga, tills jag kom på att det bara är måndag! Idag spenderade jag tio timmar på en filminspelning till en ny film som kommer ut nästa höst! Hade en liten roll men råkade stå direkt bakom en av huvudrollerna så jag tror nog jag får lite kameratid haha. Under inspelningen lyckades jag också direktboka ett jobb som dansare som jag och två andra tjejer ska göra på onsdag i NYC! Så imorgon ska jag upp vid halv sju igen för att repa. Men det känns otroligt bra att boka massa jobb jag vill ha! Jag är så lyckligt lottad att jag får göra det jag älskar.

Har ni lyssnat på Beyonces nya album förresten? Har inte hört alla sånger/hela låtar än men det verkar ju så himla bra! Måste köpa ASAP.

What a good week its been! But then I realize it’s only Monday. Today I spent ten hours on set for a new feature film that releases next fall! I had a tiny part but I was put right behind one of the stars so Im sure Ill get some camera time haha. During the shoot I also managed to direct book a dance gig that I will be doing with two girls in NYC! So tomorrow I have to get up around 6.30 again to go and rehearse.  But it feels so good to be booking jobs I really want. I am blessed to be working with what I love. 

Have you guys listened to Beyonces new album yet? I haven’t heard all the songs/full versions but it seems to be so damn good. I have to buy it asap. 

I only snuck in one pic from set and the scene we worked on and thats when the lead character had a big boxing fight hence the boxing ring.

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s