Hilton Hotel Holiday Party Performance

Upträdde på ett riktigt coolt event igår! Festen var för ett av världens största företag (jag var tvungen att skriva under papper på att inte berätta vem jag jobbade för) inne på Hilton i NYC. De hade massor av olika rum med olika teman; Wild wild west, 80s, ett framtidsrum mm. Det var säkert hundra artister anställda bara för att vara utklädda till olika karaktärer, gå på styltor och ta foton med folk. Så vitt jag vet var jag och mina två danstjejer de enda som uppträdde på scenen! Vi gjorde ett Burlesque nummer i Vilda västern rummet på en svinliten scen haha. Så vi fick dock modifiera vår planer på hjulningar och splitthopp ner i spagat men det gick faktiskt oväntat bra med tanke på den lilla scenen. Så himla roligt event!

I performed at an amazing event last night! The party was for one of the biggest companies in the world (I ahd to sign a confidentiality form not to tell who I worked for) at the Hilton in NYC. They had several different rooms with different eras and themes; Wild wild west, 80’s, a futuristic room etc. There were probably a hundred performed hired just to way around in costumes, on stilts, and take pics with people. As far as I know it was only me and the two girls in my number that performer on the stage! We did a burlesque number in the Wild west room on a TINY stage haha! So we had to modify our plans on doing cartwheels and split jumps but it actually went really well considering the change of space. Such a fun event!

ImageImageImage

ImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s