Play instead of work

Igår skulle jag jobbat på Stage 48 men tydligen var festen flyttad. Den fina restaurangen bredvid som har samma ägare tyckte synd om oss och kvällen slutade med att jag och Thalia drack ett par drinkar och åt en förrätt som de bjöd på istället för att jobba. Inte helt fel!

Last night I should have been working at stage 48 but the party got moves. The people working at the really nice restaurant with the same owners as Stage 48 felt bad for us so instead of working we ended up having a couple drinks at their rooftop bar and sharing an appetizer on the house Cant complain about that!

ImageImage

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s