CHILE LOVE

 

 

 

Det är alltid lika roligt att åka till Chile och alltid lika sorgligt att åka hem. Jag har ju massa släktingar där, som jag träffar mindre än var femte år. Men varje gång blir vi välkomnade och omhändertagna som om vi sågs igår. Det var så skönt att bara hänga med min syster, mamma och all släktingar såklart. På dagarna hängde vi vid poolen och på kvällarna var det alltid middag eller drinkar hos en släkting eller granne, där alla släktingar och grannar var ändå haha. Jag använde knappt min mobil, vi handlade massor av grönsaker från lokala marknader och jag åt fikon som jag plockade direkt från ett fikon träd. Det var så skönt att vara bortkopplad från media och alla måsten ett tag. Gå barfota i gräset. Nu på efterhand önskar jag att jag stannat en vecka till och åkt norrut som min mammut och Amanda gjorde! Men jag kan inte be om en bättre start på 2014 än vad jag fick i Chile.

It is always so fun going to Chile and always sad leaving. I have a bunch of relatives there that I don’t even see every fifth year. But every time we get taken care of as if we saw each other yesterday. It was wonderful to just hang out with my sister, mom and my family there. During the day we hung out at the pool and at night we always had dinner or drinks at a relatives or neighbors house where all the neighbors and relatives were anyways haha. I barely used my phone, we bought fruit and veggies from local farmers markets and I picked figs to eat straight from the fig tree. It was so relaxing to be away from media for a second. Walk barefoot on the grass. Now I wish I would have stayed an extra week to go up north like my mom and sister did! But I couldn’t have asked for a better way to start 2014.ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s