What you focus on will grow…and lasagna

Sen jag kom hem har bara en sak funnits i mitt huvud, acting. Och vad har jag gjort den senaste veckan? I lördags blev jag bokad på en mitzvah med en framgångsrik skådespelare och vän till mig, vi visste inte om detta utan stötte på varandra på själva festen. Han fick mig på rätt bana och dagen efter hade jag kommit in i en jättebra teaterklass med en fantastisk lärare och kontaktat en agentur. I måndags hade jag min första klass, i tisdags repade jag och memorerade en hel scen med min partner och på onsdagen hade jag en annan teater lektion. Jag blev även uppringd för att vara en extra skådespelare till en TV-show så gissa var jag har varit hela dagen idag? På set! 

Det du bestämmer dig att fokusera och tänka på kommer växa, så är det bara. Så tänkt positiva, rika, framgångsfulla och hälsosamma tankar och du kommer se de sakerna i ditt liv.

På tal om något helt annat fick jag hemmagjord lasagne, vitlöksbröd och vin av min pojkvän i söndags. Jag är lyckligt lottad!

Since I came home only one thing has been on my mind; Acting. And what have I done the past week? Last Saturday I randomly got booked with a friend of mine who is also a successful actor, we did not now we were woking together until we met at the party the same night. He got me on the right track and the day after I was confirmed for a really good acting class with a great teacher and I contacted a good agency. This Monday I had my first acting class, Tuesday I was busy rehearsing and memorizing an entire scene with my partner to go back to acting class and perform on Wednesday. On Wednesday I was also asked to be an extra in a TV-show and guess where I have been all day today? On set!

What you decide to focus on will grown, that’s the way it is. So think positive, rich, successful and healthy thoughts and you will see those things appear in your life.

On a totally different note I just wanted to mention that I got homemade lasagna, garlic bread and wine the other day from my awesome boyfriend. I am a lucky girl.   

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s