Engagement party and dinner

Denna helgen har varit fylld av middagar och fester. En av Jordans närmsta vänner, Ian,  ska gifta sig i höst så i förrgår gick vi på han och Tinas (hon heter också Tina!) förlovningsfest. Det var jättetrevligt och det var roligt att få träffa alla Jordans barndoms vänner igen. Dagen efter gick vi ut på middag med Ian, Tina, brudtärnorna och marskalkerna (alltså jag var tvungen att googla detta, heter det verkligen marskalker haha?)I början av februari har vi en annan förlovningsfest och igår fick vi veta att Jordans kusin Jess är förlovad med Dan nu! Det händer grejer detta året alltså.

This weekend has been filled with dinners and parties. One of Jordans closest friends, Ian, is getting married this fall so two days ago we went to his and Tinas (another Tina!) engagement party. It was really nice and it was fun to get to see Jordans childhood friends again. The day after we went out to dinner with Ian, Tina, the bridesmaids and the groomsmen. Early february there is another engagement party we need to go to and yesterday we found out that Jordans cousin Jess now is engaged to Dan! This years things are happening. 

No pics from this weekend, unfortunately. I wish I did take pics though cause I was in a dress and heels (and not my docs and jeans haha) and Jordan was wearing suit! But the way this year is going we will have plenty of moments to dress up an take pics.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s