FREEEEEEZING COLD

Hejsan,

Ville bara komma in och säga hej och klaga lite på hur fruktansvärt kallt det är i New York just nu. Typ nio minus grader varje dag och massa snö och jag vill inte göra någonting. Jag sprang over en mil på gymmet idag iaf och det kändes skönt att svettas. Jobbar som en galning hela denna veckan (och nästa med) så tyvärr måste jag gå utomhus för att ta mig till tunnelbanan haha. Fick tillbaka två headshot från min photoshoot med Michael, hoppas ni gillar dem!

Hey!

Just wanted to check in a complain about how ridiculously cold it is in NYC right now. Way below 22f every day and its been snowing like crazy. I don’t feel like doing anything but being inside but today I ran my 7 miles at the gym and it felt good to sweat. I am working like crazy this and next week so unfortunately I have to go outside to catch the subway haha. I got two headshots back from my photoshoot with Michael, I hope you like them!

Image

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s