Feature film and costume changes

Det händer så mycket denna helgen och nästa vecka att jag är helt stressad! Igår hade jag frisörtid och sen direkt efter fitting för Rebecka Minkoff. Därefter gjorde jag bankärenden och lunchade med en kompis pa whynot i The Village. Idag var jag uppe halv sju för en film shoot som var hur rolig som helst förresten! Senare idag ska jag jobba som promo modell men de flyttade mig tre gånger så nu måste jag ta reda på vad jag ska ha på mig. Dessutom vill jag försöka hinna träffa Jordan ikväll vilket betyder att jag måste ha rätt kläder med mig till jobbet som jag ska ha när jag uppträder på brunchen imorgon haha. Inte nog med det måste jag hitta tid under dagen att möta upp Emily så hon kan ge mig delar av kostymen. Alltså alla dessa kläder och kostymer hit och dit är anledningen till min stress!

Måste komma ihåg att stanna, andas och ta en dag i taget. Min stress handlar om hur många jobb jag har att ta hand om, jag kan inte tänka mig stressen som man har när man är arbetslös. Jag är lyckligt lottad!

There is so much going on this weekend and next week that I am already stressed out! Yesterday I had a hair appointment and right after I ahd a fitting with Rebecka Minkoff for next week. Straight after that I ran errands and mt up with a friend for lunch. Today I was up at 6.30 for a film shoot that wa really fun! Later today I am working as a promo model but I have been switched to different bars three times now so I don’t know what I am wearing. I am trying to see Jordan tonight which means that I have to bring the clothes I need to wear for tomorrows performance at the brunch with me tonight! But I don’t’ have all the pieces I need so I have to meet up with Emily sometime today to get it haha. All theses costume and outfits are the reason for my stress!

I have to remember to stop, breath and take one day at a time. My stress is about how many jobs I juggle, I can’t imagine the stress if you are unemployed. I am very aware of how blessed I am.

Sneak peak below from my fitting, tea time with Alessandra and a pic from the film shoot this morning! Now off to work!

ImageImageImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s