Private Party, Superbowl, Snow and Rebecca Minkoff Showroom

Är mitt uppe i Market Week med Rebecca Minkoff! Hela dagarna går jag runt i en Rebecca Minkoff outfit och modellar skor för klienter från hela världen. Det är roligt att jobba minst åtta timmar runt all dessa vackra skor och fashion freaks. Önskar jag kunde göra detta två veckor i månaden och resten teater, reklam, dans och film!

I helgen jobbade jag på en privat Super Bowl Fest. 15 våningen på Upper East Side och klienten var ägare av Klondike bar! Vet inte om ni vet vad det är hemma i Sverige men Klondike är en jättegod glass! Tydligen hade denna mannen sålt sitt företag och är då såklart svinigt rik. Mötte upp Jordan och några andra och tog nagra drinkar på PH efter.

Vi har haft typ två snöstormer på senaste tiden haha, helt sjukt. Nio grader på Super Bowl Sunday och sen fruktansvärt mycket snö hela dagen efter. Sen var det bara kallt och sen kom snön igen. Jag vill ha vår!

I am in the middle of Market Week for Rebecca Minkoff right now! All day I walk around in a Rebecca Minkoff outfit and model shoes for clients from all over the world. It’s to work theses 8 hour days surrounded by shoes and women addicted to fashion. I wish I could do this two out of four weeks and spend the rest of the time dancing and acting. 

This weekend I worked at a private Super Bowl party. It was on the 15th floor of a Upper East Side apartment building and the client happened to be the owner of Klondike, like the ice-cream. Apparantly this man sold his company and obviously he is dirty rich. After the party I met up with Jordan and a couple of other people at PH.

We have had like two blizzard in the past couple of weeks. Super Bowl Sunday was amazing and around 40f and the day after full on snow ALL DAY. Then it just got freezing cold and recently it snowed again. I want spring!

ImageImageImageImageImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s