Last day at Rebecca Minkoff

Har haft en jättebra vecka med Rebecca Minkoff teamet! Min sista dag slutade jag tidigt så jag hann en vända till min agentur innan jag hade en frisör tid och fest prep med Maria! Bara i New York ringer frisören och säger att han inte blev helt nöjd med mina slingor och att han vill att jag ska komma in igen utan att betala haha. På kvällen kom Jordan över på middag och bi kollade på film.

I had such a good week with the Rebecca Minkoff team! My last day I got done early so I went to my agency before my hair appointment and party prepping with Maria! Only in new york would your hairdresser call and say that he is not really happy with your highlights and offer to do them again for free haha. At night Jordan came over to my place for dinner and we watched  movie. 

ImageImageImageImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s