Massage and dinner pre Valentines Day

I tisdags hade jag och Jordan en riktig mys dag/kväll. Jag visste inte om jag skulle behöva jobba på alla hjärtans dag och Jordan jobbar till kl åtta på fredag så vi bestämde oss för att starta alla hjärtans dag firandet på tisdagen. Jag varnade honom att om jag inte blir bokad på fredag så måste vi fira igen för det är den riktiga dagen haha. På tisdagen gick vi i alla fall på couples massage som vi båda behövde och sen middag på Spice med några cocktails. Det var svinkallt ute så vi bestämde oss för att åka hem och mysa på soffan resten av kvällen. Perfekt tidig alla hjärtans dag!

Last Tuesday me and Jordan had a really cozy day/night. I wasn’t sure if I had to work on the actual Valentines day and Jordan has to work until 8pm on Fridays so we decided to start celebrating early. I did warn him that if I don’t get scheduled to work on Friday we have to celebrate again because that is the actual day haha. Anyways, we went to couples massage that tuesday that we both needed and then we had dinner and cocktails at Spice. It was freezing outside so we decided to end our night at Jordans place on his couch. Perfect early Valentines day!

ImageImage

Because I love Jordans face in this pic hahaImageImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s