My Valentine

Hade det finaste alla hjärtans dag firandet med min babe. Han hade bokat bord på en indisk restaurang och vi delade på en flaska champagne, förrätter och huvudrätt. Det gick inte att äta dessert, vi var så sjukt mätta haha. Efteråt tog vi taxi till Blind Barber som var packat med folk och tog några drinkar där.

Jag fick en jättestor bukett med rosor och brudslöjor (min favoritkombo!)i en stor glasvas, Resees hearts, helt naturliga dusch och ansiktstvätts grejer och det bästa av allt; Cupcakes från Prohibition Bakery! Detta är inga vanliga cupcakes, dem har sprit i sig! Jag fick flera olika smaker som Margarita, White russian, Tiramisu och en special cupcake med smaken Whisky och Cigarr! Så jäkla coolt. Jordan känner mig så himla bra, istället för vanliga chokladpraliner så fick jag mina cupcakes. Älskar honom.

I had the best Valentines Day with my babe. He had a table reserved at an Indian restaurant and we shared a bottle of Champagne, appetizers and entrees. We couldn’t do dessert, we were way to full haha. After we jumped in to a cab and went to Blind Barber that was packed with people to grab a couple of drinks.

I got a huge bouquet of roses and that white pretty flower that I don’t know what it’s called in english haha. Anyways, that’s my favorite flower combo! I also got Reeses hearts, all natural face and body wash and best of all: Cupcakes from Prohibition Bakery! These are not ordinary cupcakes, they have liquor in them! I got several different flavors such as Margarita, White Russian, Tiramisu and a special one with Whisky and Cigar flavor. So dope. Jordan knows me so well, instead of regular chocolates I get these cupcakes. Love him.

IMG_3971

 

IMG_3977

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s