Family time

Hade finbesök i en hel vecka som ni kanske vet, papi och Mariana var här! Och det blev en jäkla massa shopping, mat ute, en del vin, en resa till Woodbury, en till Philadelphia, en resa till Atlantic city och en hel del annat. Jag tror ju direkt att jag är på semester när jag har besök, glömmer bort att träna och äter choklad och bröd som om det var mitt jobb haha. Men vi har haft det jättekul!

Jag och Mariana överraskade Pappa med en tidig födelsedags present, biljetter till en NBA basket match i Philadelphia! Vi åkte dit på eftermiddagen med jordan, åt middag och gick lite i affärer och hela tiden trodde pappa att vi skulle på en dansföreställning jag fått gratisbiljetter till. Alltså tom när vi var inne på arenan och alla hade baskettröjor och spelprogram sa jag; Det är nog en basketmatch samtidigt och pappa höll med HAHA. Det var så roligt att överraska honom med något han velat göra så länge.

Dagen innan de skulle hem bestämde de sig för att följa med mig till jobbet i AC! Jag får ju ett hotellrum så de kunde på hos mig. Vi gick runt på stan (ännu mer shopping!), åt middag och på kvällen såg papi och Mariana mig dansa och kollade på showen och när jag hade paus satt jag med dem. Så kul att ha besök när man jobbar. Nu är papi hemma igen men jag vet att vi kommer ses snart igen, saknar honom redan!

As you probably know I had visitors for a week, no one less then my own dad an Mariana! And we did a whole lot of shopping, dinners out, some wine, trips to Woodbury, Philadelphia and Atlantic City. As soon as I have someone in town I think that I am on vacation to, I shop like they do, forget to work out and eat chocolate and bread like its my job haha. But we had a great time!

Me and Mariana had prepared an early birthday surprise for my dad, a NBA basketball game in Philadelphia! And we kept it a secret for SO long haha. We went to Philly with Jordan in the afternoon, had dinner and walked around in shops. The whole time my dad thought we were gonna see a dance shot that I had free tickets too. Even when we walked in to the Arena and people were wearing basketball jerseys I said: There’s probably a basketball game going on at the same time and he agreed HAHA. It was so fun to surprise him with something he’s been wanting to do for so long.

The day before they had to go back home they decide to come with me to work in Atlantic City! I always get a hotel room so I can easily have people over. We went to the outlets (more shopping!), had dinner and then they sat down in the lounge to watch the show and watch me dance. On my breaks I sat down with them. So much fun to bring family to work. Now they are already back home but I know it’s not gonna be long before I see them again. I miss my dad already!

ImageImageImageImageImage

 

IMG_4059 IMG_4060 IMG_4062 IMG_4065 IMG_4068 IMG_4069 IMG_4071 IMG_4072

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s