My Birthday

Så efter att ha firat i över en vecka var det dags för min riktiga födelsedag! Jag fick frukost på sängen av Mariana, Papi och Maria och öppnade alla min presenter i sängen. Fick hur mycket grejer som helst, massor som mammut skickat med också. Kläder, Skor, Te-burkar, Te, Pengar, MASSOR av svenskt godis och andra småsaker. Jag jobbade några timmar under dagen på en brunch och på kvällen åt vi middag med Jordan på en av mina favorit restauranger i Brooklyn, Chez Oskar. Jag och Jordan tog en drink efter middagen i omradet. Så mysig födelsedag!

So after I celebrated my birthday for a week it was time for my real birthday! I got breakfast in bed an opened up all my presents. I got so much stuff, a bunch of things that my mommy sent to. Clothes, Shoes, Tea jars, Tea, Money, TONS of swedish candy and other small stuff. I worked for a couple of hours at a brunch and at night we had dinner with Jordan at one of my favorite restaurants in Brooklyn, Chez Oskar. Me and Jordan finished up with a drink around the block after dinner. Wonderful birthday!

ImageImageImageImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s