Stiletto

Hade en väldigt produktiv och bra dag idag. Pratade med mammut i telefon och även med min nära vän Emily, hann äntligen träffa Ida och se hennes lägenhet, tog en stiletto heels dansklass på Broadway Dance Center, fikade pa Starbucks med Alessandra och när jag kom hem började jag kolla på serien House of Cards med ett glas vin i handen. Mys! Har ni sett mina senaste headshots förresten? Om inte så finns de nedan!

I had a very productive and good day today. I was on the phone with my mom and my friend Emily, I finally had time to come over to Ida and see her apartment, I took a stiletto heel dance class at Broadway Dance Center, went to Starbucks with Alessandra and when I got home I started watching House of Cards with a glass of wine. Best ending of a day. Have you guys seen my latest headshots btw? If not, look below!

Image

Image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s