Ended up at 1Oak

Jobbade på Chelsea Piers igår som promo modell för olika sorters viner. Eventet heter Wines and Wishes och alla pengar går till att uppfylla sjuka eller fattiga barns drömmar. Väldigt fin orsak och den fina lokalen som låg precis vid havet var fullt med folk som testade viner. Jag fick med mig en flaska hem!

Träffade Alessandra och cirka tjugo andra tjejer och åt gratis sushi middag med champagne på Tokya! Vi hade en stor bil som väntade på oss utanför som körde oss till 1Oak där vi hade ett bord med champagne och vodka. Det lönar sig alltid att vara ung kvinna i NYC 😉

I worked at Chelsea Piers last night as a promo model for different wines. The event is called Wines and Wishes and its is a charity event that will fulfill sick or poor kids dreams. Very beautiful and the stunning venue was right on the water with tons of people trying wine. I even got a bottle with me home.

I met up with Alessandra and about 20 other girls and we had free sushi dinner and champagne at Tokya! After dinner we had a big va waiting right outside that took us to our table at 1Oak where we had vodka and champagne bottles. Being a young woman in New York sure has it’s perks 😉

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

IMG_4621 IMG_4623 IMG_4622 IMG_4624 IMG_4625

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s