Work overload

Har  jobbat fem nätter i rad och är helt slut! Onsdag jobbade jag charity eventet jag berättade om, torsdag och fredag dansade jag i Atlantic City, lördag jobbade jag en mitzvah i Long Island och söndag en annan mitzvah i Jersey. Har jobbat med Emily i princip varje dag så på kvällarna när hon kört hem mig har det slutat med att vi sitter och pratar i hennes bil till fem, sex på morgonen. Sen upp igen vid tio, elva. Men det har varit roligt! I söndags gick vi ut efter jobb, först en drink och tapas på Beauty and Essex och sen lite dans på Electric Rom på The Dream Hotel downtown. Den kvällen gick vi och la oss klockan halv sex haha. Och igår var jag tvungen att åka till Long Island och repa. Så ja, idag är jag fortfarande lite sliten efter min långa jobb vecka. Det är typ 15 grader ute och sol så jag och Jordan ska springa och sen bara hänga utomhus och njuta av vädret. Äntligen en ledig dag!

I have worked five nights in a row and I am exhausted! Wednesday I worked the charity event I told you guys about, Thursday and Friday I performed in Atlantic city, Saturday I worked a mitzvah in Long Island and Sunday another mitzvah in Jersey. I’ve been working with my girl Emily pretty much every night and every night when she drives me home we end up talking for two hours outside my house til 4, 5am. This Sunday, to celebrate the end of a long work week we went to Beauty and Essex for a girls night and had cocktails and apps. We made our way over to Electric Room at The Dream downtown for some hip hop and dancing. That night we went to bed at 5.30am haha. Yesterday I had to go to Long Island to rehearse and that was the last thing I had energy for! but of course I went haha. Today is my first real day off and I’m still a little tired. It’s beautiful out so me and jordan are gonna run outside and then just hang out outdoors. Finally a day off!

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s