Dinner at Sea

Igår efter en väldigt tuff löptur (snubblade och båda händerna blödde men jag fortsatte!) så vilade vi lite hemma innan vi bestämde oss för att gå ut och äta middag och dricka några cocktails. Vi tog en taxi till Sea i Williamsburg och som vanligt var det lika mysigt och maten och drinkarna var lika goda som alltid. Vi hade tänkt gå till en bar efter men var båda rätt trötta så vi tog en taxi hem. Myskväll! 

Idag har vi tagit det rätt lugnt och ikväll ska jag bara vara hemma och jobba lite från datorn, imorgon måste jag fixa med mina skatte dokument och jobba på kvällen. Tur att jag har haft två rätt lugna dagar nu så att jag har energi för en ny jobb vecka!

Yesterday after a very rough run (I tripped and scraped both my hands so they were bleeding but kept running!) we hung out at home and at night we went out to dinner. We decided to go to Sea in Williamsburg because they always have good food and drinks and it’s so cozy. We were thinking of going to a local bar after but we were both pretty tired and took a cab home. Great night!

today we have been relaxing at home and tonight I will just be at home getting some work done on my computer. Tomorrow will be busy because I have to do taxes in the morning and work in the afternoon. Thank goodness for these two semi relaxing days, I’m ready for another work week!

 

ImageImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s