Virgin galactic and Land Rover top secret launch

För ett par veckor sen jobbade jag ett topp hemligt event som jag var tvungen att skriva papper på att inta avslöja. Jag var manager för tretton andra modeller och modellade själv också. Detta var ett par veckor sen så nu kan jag berätta allt! Vi jobbade för den första visningen av den nya Land Rover, Jaguar och Virgin Galactic! Detta bar ett tre dagars event och vi jobbade hårt, cirka 13 timmar om dagen. Virgin Galactic var anledningen att vi fick skriva under papper för Virgin Galactic är det första kommersiella flyget som kommer flyga vanliga passagerare till rymden! Hur coolt!? Tydligen har Lady Gaga och några andra kändisar redan sin biljett, kostar ju bara $300.000 per person. Vilken ära att få vara värdinna och modell på ett sånt här stort event.

A couple of weeks ago I worked a top secret event where I had to sign papers to not reveal anything. I was the manager for 13 other models while also modeling and working myself. This was a little while ago now so now I can tell you everything! We worked for the the first viewing of Land Rover, Jaguar and Virgin Galactic. This was a three day event and we worked hard, about 13 hours every day. Virgin Galactic was the main reason we had to sign papers because Virgin Galaxtic is the first plane ever that will take regular passengers to outer space! How cool is that!? Apparently Lady Gaga and a few other celebrities already have their tickets, I mean it’s only $300,000 per person. What an honor to be a host and model at an event like this.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s