Pranna brunch with Karma and Soul!

Jag har börjat boka ett rätt fast jobb på helgerna när jag inte jobbar i Atlantic City. Jag dansar på en brunch på en av de bästa brunch ställena i New York; Pranna. Nu måste jag också berätta att en brunch i New York är inte som en brunch i Sverige och Malmö. Vi snackar om en packad klubb där folk dricker mycket mer än de äter och all dansar på borden haha. Klart det finns lugnare brunch här med men många festar hårt under dagen på söndagen för att de behöver jobba på måndag morgon. Om man festar tidig mår man bra kl åtta på morgonen för man gick och la sig vid tio! Det bästa för mig är att jag jobbar där till klockan sex så efter det har jag tid att hänga med vänner eller jobba ett till gig. Detta fantastiska jobb är tack vare en av mina bästa vänner Emily, som äger företaget Karma and Soul!

I have booked a pretty consistent dan jib that I do on the weekend when I don’t go to Atlantic City. I’m dancing at the brunch at one of New Yorkshire hottest clubs/brunch places; Pranna. It’s such a fun vibe and great music and the best part is that I get out at 6pm! So I have time to either hang out with friends or work another gig. This is all thanks to one of my best friends, Emily, owner of the amazing entertainment company Karma and Soul!

20140520-155435-57275815.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s