Cinco de Mayo fun!

Här i USA firar vi Cinco de Mayo, en mexikansk högtid. Ingen vet riktigt varför men alla älskar att fira högtider för det är en anledning att gå ut och festa haha. Jag jobbade till typ tio men sen hade jag tid att festa med Alessandra och vi hoppade runt på några barer med mina arbetskollegor. Sjukt bra kväll!

On Cinco de Mayo all the people in the US celebrate without really knowing why haha, but hey, who doesn’t want a reason to go put and drink. That night I worked until 10pm but then I had time to party with Alessandra and a few of my coworkers for the night. We had so much fun!

ImageImageImageImageImageImageImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s